Kész MintaCirkusz!

Szenzáció!!! Attrakció!!! Produkció!!!
Lenyűgöző, zenés találkozás a MintaPinty Cirkusz fantasztikus fellépőivel: állatok és emberek, mindenféle szerzetek össze-vissza a porondon!
Csak itt látható többek között a távoli egzotikus országból érkezett tudatlan úr és az ő (marha rosszul) idomított marhái – rögtön két felvonulásban.
Előlép Ede, egy félénk vetkőzősztár, a gonosz és mindig váratlanul Lecsöppenő Kecsöp Benő, a koronázatlan fogú dívasztár, Mádmázel Parizer, a mohó ReggIguána és a Minta-Raszta Banda és még oly sok meglepetés…
Móka és kacagány! És persze zene, zene!

Időtartam: kb. 60 perc

Vakáció!

Ó-ió-ció-áció-káció-akáció- Vakáció! (Ováció!)
Végre itt van a nyár, a szünidő, a jó idő… vagy a csúf.
Mi mindenesetre most útra kelünk a széllel, hogy kicsit nyakunkba vegyük a világot és körbeutazva azt rácsodálkozzunk annak megannyi szépségére, a cseresznyésből elindulva erdőkön, mezőkön, tengereken és eltűnt bundán át egy igazi rovarlakodalomig. Kalandra fel!

Időtartam: kb. 60 perc

Állati Farsangságok

…vagy farsangi állatságok?
Kiderül vidám, farsangos, tavaszváró, tavaszköszöntő műsorunkból, melyben felvonultatjuk erdők-mezők apraját-nagyját, leolvadnak a hósipkák, szóeső esik a globális felmelegítésről, a Los MintaPintyos-szal tarantulamigók tangóznak, megérkeznek az első fecskék, és mikor a háztáji körül már teljes a hiszti, úgy érezhetjük magunkat, mint egy bolond a bálban…

Időtartam: kb. 50 perc

Karácsonyi kívánság

Amikor itt a Tél és minden csupa fehér, előjönnek a rossz gyerekek (és a jók) -mert már várják ám nagyon a Télapót- és a sok-sok bundás állat, sőt, még a bundás kenyér is, s mind egy kis házból nézik, ahogy kint a farkasordító hidegben hull a hó és csak úgy jönnek-mennek a hegyek! Vérpezsdítő, lélekmelengető téli dalok elgémberedett (vég)tagoknak és hangszálaknak (is)!

Időtartam: kb. 60 perc