Ajánlatkérés

Kedves Szervezők!

Ha szeretnétek meghívni a zenekart, az alábbi űrlap kitöltésével tudtok ajánlatot kérni:
Amennyiben inkább e-mailt írnátok, ide kattintva megtehetitek.

Ajánlatkérés

Műsoraink leírását az űrlap alatt, ITT megtalálod!

Please wait...

 

A rider letöltéséhez kattints ide.

Kész MintaCirkusz! (állandó műsor)

Szenzáció! Attrakció!! Produkció!!!Lenyűgöző, zenés találkozás a MintaCirkusz fantasztikus fellépőivel: állatok és emberek, mindenféle szerzetek össze-vissza a porondon!Csak itt látható -többek között- a távoli egzotikus országból érkezett tudatlan állatidomár, Mehemed és az ő (marha) rosszul idomított marhái – akár rögtön két felvonulásban.Előlép(het) Ede, a félénk vetkőzősztár, a veszélyes és mindig váratlanul Lecsöppenő Kecsöp Benő, a gondot űző állatkerti gondozó Tót Ottó és Regi, a mohó iguána, a szenzációs Badar-ikrek és egy mogorva buszvezető… Móka és kacagány! És persze zene, zene, bona!

Időtartam: kb. 60 perc

Állati Farsangságok (farsangi műsor)

…vagy farsangi állatságok?Kiderül vidám, farsangolós, tavaszváró, tavaszköszöntő műsorunkból, melyben felvonultatjuk erdők-mezők apraját-nagyját, leolvadnak a hósipkák, szóeső esik a globális felmelegítésről, a Los MintaPintyos-szal tarantulamigók tangóznak, megérkeznek az első fecskék, és mikor a háztáji körül már teljes a hiszti, úgy érezhetjük magunkat, mint egy bolond a bálban…

Időtartam: kb. 60 perc

Áfonyka (tavaszi műsor)

Tavaszi műsorunkban ismerkedjetek meg Áfonykával, az apró, gömbölyded tündérrel, aki vidám tavaszi füttyszóra ébredvén a szél hátán útnak ered, hogy megtalálja a Csillagszemű Malacot és megmentse a fákat az Erdőnyelőtől.

Utazása során sok érdekes helyszínen még több izgalmas alakkal fut össze, akik Varró Dani MintaPintyesített versein keresztül elevenednek meg. Varró Zsuzsa azonos című, Édes Anyanyelvünk pályadíjas meséjének zenés változata.

Időtartam: kb. 50 perc

Vakáció! (nyári műsor)

Ó-ió-ció-áció-káció-akáció- Vakáció! (Ováció!) Végre itt van a nyár, a szünidő, a jó idő… vagy a rossz! Mi mindenesetre most útra kelünk a széllel, hogy kicsit nyakunkba vegyük a világot és körbeutazva azt rácsodálkozzunk annak megannyi szépségére, a madárdaltól hangos kukacos cseresznyésből elindulva erdőn, mezőn, tengereken és eltűnt bundán át egy igazi rovarlakodalomig. Kalandra fel!

Időtartam: kb. 60 perc

Karácsonyi kívánság (Mikulás/adventi műsor)

Amikor itt a Tél és minden csupa fehér vagy sár, előjönnek a rossz gyerekek (és persze a jók) -mert már nagyon várják ám a Télapót. És a sok-sok bundás állat, sőt, még a bundás kenyér is, s mind egy kis házból nézik, ahogy kint a farkasordító hidegben hull a hó és csak úgy jönnek-mennek a hegyek! Vérpezsdítő, lélekmelengető téli dalok elgémberedett (vég)tagoknak és hangszálaknak (is)!

Időtartam: kb. 60 perc